Rehberlik Birimi

Rehberlik birimimiz; okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve velilerimizin ortak çalışmasıyla öğrencilerin bilgi ve algı kapasitelerini tam olarak kullanabilmesini ve daha üst seviyeye taşımasını amaçlamaktadır.

Rehberlik çalışmalarında, eğitim ve öğretim sürecinde karşılaşılan sorunların çözümünde kullanılabilecek stratejiler geliştirmek; "Gelişimsel Rehberlik Modeli" çerçevesinde toplumsal sorumluluğun farkındalığına sahip bireyler yetiştirmek; öğrencilerimizin yaş dönemlerine özgü gelişim görevlerini başarı ile tamamlaması ve bir üst gelişim dönemine hazırlamak amaçlanmaktadır.

Yayın: 05.11.2014 - Güncelleme: 27.11.2018 13:47 - Görüntülenme: 1344

Etiketler :