May

Engelliler Haftası dolayısıyla okulumuzda program düzenlendi. Programda haftanın anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, yazılar ve şiirler okundu. Öğrencilere, engelli insanların hayatları ve karşılaştıkları zorluklar anlatıldı. İdareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla mahallemizdeki engelli insanlar ziyaret edildi.

May

Trafik ve İlk Yardım Haftası dolayısıyla okulumuzda düzenlenen programda haftanın anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, yazılar ve şiirler okundu. Öğrencilerimize trafik kuralları ve ilk yardım öğretildi.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda düzenlenen program ve etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Programa okulumuz idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve mahalle halkı katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Okul Müdürü İzzet YILMAZ tarafından yapıldı. Yazı ve şiirler okundu. Ront, tiyatro, folklör gösterileri, skeç ve yarışmalar yapıldı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Nis

Turizm Haftası dolayısıyla okulumuzda düzenlenen programda haftanın anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, yazılar ve şiirler okundu. Öğrencilerimize turizmin önemi anlatıldı.

Nis

Okulumuz Sınıf Öğretmenleri İsmail ŞEKER ve Musa ARSLAN öncülüğünde 3 ve 4. sınıflar arasında yapılan futubol turnuvası okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından büyük ilgiyle izlenmiş olup, futbol turnuvasında 4-A sınıfı şampiyon olmuştur. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Kütüphaneler Haftası okulumuzda düzenlenen programla kutlandı. Programda haftanın anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, yazılar ve şiirler okundu. Öğrencilerimiz arasında kitap okuma yarışması yapıldı.

Mrt

Orman Haftası dolayısıyla okulumuzda düzenlenen programda haftanın anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, yazılar ve şiirler okundu. Öğrencilerimiz tarafından çeşitli şarkılar seslendirildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda yapılan programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, yazı ve şiirler okundu. Ayrıca Çanakkale Zaferi ile ilgili marş ve şarkılar söylendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Günü okulumuzda yapılan programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, yazı ve şiirler okundu. Öğrenciler arasında İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı.

Mrt

Yeşilay Haftası dolayısıyla okulumuzda program düzenlendi. Programda Yeşilay haftası ile ilgili yazılar ve şiirler okundu. Öğrencilere içki, sigara v.b. maddelerin zararları ve Yeşilay Cemiyetinin önemi anlatıldı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla okulumuzda program yapıldı. Programda hafta ile ilgili yazılar ve şiirler okundu. Öğrencilere  deprem öncesi, deprem anı ve deprem sonrasında yapılması gerekenler anlatıldı. Okulumuzda deprem ve personel tahliye tatbikatları yapıldı.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Gününde okulumuzda yapılan programda  sivil savunma ile ilgili yazılar ve şiirler okundu. Öğrencilere sivil savunmanın önemi, amacı ve ikaz alarm işaretleri anlatıldı. Okulumuzda ikaz alarm tatbikatı yapıldı.

Şbt

Gaziantep´e Gazilik Ünvanının Verilmesinin 97. Yıl Dönümü okulumuzda yapılan programla kutlandı. Programda konuşmalar yapıldı, yazılar ve şiirler okundu. Gaziantep´in Kurtuluş Savaşındaki örnek mücadelesi anlatıldı.

Şbt

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ün Gaziantep´e Teşriflerinin 85. Yıl Dönümü okulumuzda yapılan programla kutlandı. Programda konuşmalar yapıldı, yazılar ve şiirler okundu.

Ock

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 1. dönemi sonunda okulumuzda düzenlenen törenle öğrencilerimize karneleri dağıtıldı. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.