Ara

25 Aralık Gaziantep´in Kurtuluş Günü okulumuzda yapılan programla kutlandı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, yazılar ve şiirler okundu. Gaziantep´in örnek savunması ve kahramanlığı anlatıldı.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda yapılan programla kutlandı. Haftanın anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, yazı ve şiirler okundu. Okulumuzdaki her sınıfta etkinlikler yapıldı. Tutumlu olma ve yerli malı kullanmanın önemi öğrencilere anlatıldı.

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi haftası okulumuzda düzenlenen programla kutlandı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, yazı ve şiirler okundu. İnsan hakları ve demokrasinin önemi öğrencilere anlatıldı.

Kas

Sevgi, şefkat ve fedakarlık örneği öğretmenlerimizin bu anlamlı günü okulumuzda yapılan programla kutlandı. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenler için saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. Okul Müdürü İzzet YILMAZ,  günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Öğrenciler tarafından yazı ve şiirler okundu, şarkılar söylendi.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete intikal edilişinin 79. yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen törenle anıldı. Saat 09.05’te çalınan sirenlerle birlikte iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.Yapılan konuşmalarda Mustafa Kemal ATATÜRK´ ün hayatı, ilke ve inkılapları anlatıldı. Şiirlerin okunmasıyla anma programı sona erdi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda düzenlenen programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Okul Müdürü İzzet YILMAZ,  günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Öğrenciler tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile iligili yazı ve şiirler okundu, marşlar söylendi.

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla okulumuzda yapılan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, yazı ve şiirler okundu.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuzda yapılan programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Okul Müdürü İzzet YILMAZ,  konuşma yaparak öğrencilere hitap etti. Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından haftanın anlam ve önemini belirten yazı ve şiirler okundu.

Haz

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi münasebetiyle okulumuzda düzenlenen törenle öğrencilerimize karneleri dağıtıldı. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Çevre Koruma Haftası okulumuzda düzenlenen programla kutlandı. Programda haftanın anlam, önemini belirten konuşmalar yapıldı, yazılar ve şiirler okundu. Öğrencilerimize çevrenin önemi ve korunması konularında bilgiler verildi.

May

Müzeler Haftası dolayısıyla okulumuzda düzenlenlenen programda haftanın anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, yazılar ve şiirler okundu. Müzelerin önemi ve değeri öğrencilere anlatıldı.

May

Engelliler Haftası dolayısıyla okulumuzda düzenlenlenen programda haftanın anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, yazılar ve şiirler okundu. Öğrencilere, engelli insanların yaşam mücadelesi ve çektikleri zorluklar anlatıldı. İdareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla köyümüzdeki engelli insanlar ziyaret edildi.

May

Trafik ve İlk Yardım Haftası okulumuzda düzenlenen programla kutlandı. Programda haftanın anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, yazılar ve şiirler okundu. Öğrencilerimize trafik kuralları ve ilk yardım öğretildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan programla coşkuyla kutlandı. Programda günün anlam ve önemini belirten yazı ve şiirler okundu. Ront, tiyatro, folklör gösterileri, skeç ve yarışmalar yapıldı.

Nis

Turizm Haftası dolayısıyla okulumuzda düzenlenen programda haftanın anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, yazılar ve şiirler okundu. Öğrencilerimize turizmin önemi anlatıldı.